Quebrada del Condorito

19:02
26/06 2015
? 2
I lördags blev jag och Voli upplockade klockan 8.56 av Tomy, Facu och Lucas och vi påbörjade en två timmars bilresa (som snarare blev till tre timmar eftersom vi missade en avfart hehe). Vårt mål? Quebrada del Condorito. Direkt översatt betyder det ungefär, Condorernas ravin vilket är ett otroligt passande namn.
 
Parque Nacional Quebrada del Condorito är en utflykt vi försökt planera i säkert två månader nu men alltid har något gått fel! En gång var det vädret, en gång skulle Tomas dra ut en tand, en gång skulle vi till Rio Cuarto osv osv... Men den här helgen var PERFEKT! Vädret va grymt, alla hade sina tänder intakta, alla var hemma så vi tänkte Let's go!
 
Dagen var fantastiskt mysig (även fast jag trodde jag skulle dö på vägen upp för berget igen) och hade träningsverk i typ tre dagar efteråt. Nu gäller det bara att planera nästa resa...
 
 
Eftersom jag och Tomy är så artistiska så fixade vi ihop den här från turen.
 
 
Kanske ser ut som vi hatar varandra men vi gillar egentligen varandra
 
 
Anledningen till varför det heter Quebrada del Condorito -> det finns ett (kanske flera) kondor bon precis vid floden där vi satte oss och åt lunch. Floden är också slutet på vandringsleden.
 
 
Observatoriet är inte en del av parken men ligger nära.

RSS 2.0